“Αγάπη μου, απόψε θ’ αργήσω”

 

Το 2010 εκδόθηκε το πρώτο βιβλίο στην Ελλάδα για την ανδρική απιστία από τις Εκδόσεις ΙΒΙΣΚΟΣ. Η συγγραφέας Δρ. Φαίδρα Λογοθέτη καταξιώθηκε με πολύ θετικές κριτικές και το βίβλο έγινε σύντομα best seller στην ελληνική αγορά. Το βιβλίο αυτό μεταφράστηκε στην αγγλική γλώσσα και εκδόθηκε από τις Εκδόσεις AMAZON.

 

 

 

Λίγα λόγια για το βιβλίο…

 

Για τις περισσότερες γυναίκες η «αντρική ερωτική φύση» παραμένει τόσο μυστηριώδης και ακατανόητη, ώστε να αντιμετωπίζουν το θέμα της απιστίας είτε σαν κάτι που συμβαίνει «μόνο στις άλλες», είτε σαν το «τέλος του κόσμου» όταν το βιώσουν πλέον προσωπικά.

 

Κι όμως, με την κατάλληλη γνώση και πληροφόρηση, η αντρική απιστία αντιμετωπίζεται έξυπνα, ρεαλιστικά και, κυρίως, αποτελεσματικά.

 

Σε αυτό το βιβλίο-οδηγό η Δρ. Φαίδρα Λογοθέτη αποκαλύπτει με τρόπο απλό αλλά και επιστημονικό όλα όσα πρέπει να ξέρεις για να διαφυλάξεις μια ευτυχισμένη συντροφική σχέση. Μεταξύ άλλων, θα μάθεις: 

  • Ποιοί είναι οι τύποι των άπιστων αντρών και πώς να τους αναγνωρίσεις

  • Πώς να λειτουργείς μέσα στη σχέση, ώστε να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα να σε απατήσει ο σύντροφός σου

  • Πώς να τον χειριστείς όταν φλερτάρει μπροστά σου

  • Ποια είναι τα «σημάδια» της απιστίας

  • Πώς να χειριστείς την απιστία, πρακτικά και συναισθηματικά

  • Πώς να αντιμετωπίσεις την ερωμένη. Μπες στο μυαλό της!

  • Πώς να ανακτήσεις την αυτοεκτίμησή σου, αν σου συμβεί

  • Πώς να ξαναχτίσεις τη σχέση σου ή πώς να φύγεις από τη σχέση

 

«Αν είχα διαβάσει το “Αγάπη μου απόψε θ’ αργήσω” ένα χρόνο πριν (μόλις χώρισα), θα είχα κερδίσει έναν ολόκληρο χρόνο που πέρασα βυθισμένη στην άβυσσο!»

 

Τζόυς Ευείδη

ΗΘΟΠΟΙΟΣ

«Λένε πως η απατημένη το μαθαίνει πάντα τελευταία, γιατί τον άπιστο καλύπτει η συνένοχη σιωπή του κόσμου. Ε, λοιπόν, επιτέλους, κάποιος μίλησε! Με επιστημονικές αναλύσεις εκεί όπου και η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια, με παραδείγματα που όλο και κάτι μας θυμίζουν, με πρακτικές λύσεις για να μη μένουμε άπραγες, η Φαίδρα Λογοθέτη μας εξηγεί εύστοχα το αν, το πότε, το πώς, το γιατί, αλλά και το δια ταύτα της απιστίας του».

 

Μάρθα Λογοθέτου

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ

STAR CHANNEL

«Ένα βιβλίο για τις γυναίκες που επιλέγουν πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αν αναζητάς απλώς παρηγοριά, διάβασε κάτι άλλο. Η Φαίδρα Λογοθέτη μας βοηθά να ασχοληθούμε βαθύτερα με τον γάμο ή τη σχέση μας, έτσι ώστε να φωτίσουμε όλες τις πλευρές μιας απιστίας και να μπορέσουμε να την ξεπεράσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Ένα είναι σίγουρο: σε αυτό το βιβλίο μία γυναίκα θα χρειαστεί να ανατρέξει πολλές φορές στη ζωή της».

 

Αναστασία Μοίρα

ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ SHAPE

«Ένας πολύτιμος μπούσουλας για τη μεγαλύτερη τρικυμία που μπορεί να ταράξει τη γυναικεία ζωή, τη συζυγική απιστία. Το βιβλίο της Φαίδρας Λογοθέτη, γραμμένο με γνώση, κέφι, αμεσότητα και σεβασμό για τη γυναίκα, καλύπτει -και μας αποκαλύπτει- όλα όσα, όχι μόνο θέλουμε, αλλά και πρέπει να μάθουμε γι’ αυτήν την ανθρώπινη κατάσταση»

 

Διονυσία Βορίδη

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ